D012-dr-Vass-Dorrottea-450x450

dr. Vass Dorottea

alapító, egyetemi adjunktus, olvasáskutató
Hiszek abban, hogy ha gyerekként nem félünk a bukástól és élvezettel esünk neki a feladatainknak, valóra válhatnak a céljaink felnőtt korunkban is. Hiszem azt is, hogy mindannyian azt szeretnénk, hogy a gyerekek felnőtt korukra az állandó iránymutatások helyett saját maguk tudjanak döntéseket hozni, és égjen bennük a belső akarat. Hogy olyan rugalmassággal álljanak az élethez, amivel ‘a jég hátán is megélnének’. Hogy reálisan ítéljék meg az előttük álló gátakat. Dorottea vagyok és az álmom, hogy a te gyerekeid is egy támogató, felemelő világot építsék. Az eddig leírt célokért rövidebb és hosszabb, olvasásra épülő programokkal teszek. Ezért vagyok aktív a social media felületein. Ezért képzem magam folyamatosan a Ph.D. fokozaton is túl. Ezért indítok egyre több város iskolájában fejlesztőprogramot. Ezért rögzítek újabb és újabb podcasteket. És ezért írok könyveket a száraz publikációimon túl. Hogy a gyerekek vakmerő álmai is szárba szökjenek. Bármilyen kiszámíthatatlan a holnap, bármerre visz a technológia. Ahol a gyerekek az álmaikat a belső tűztől fűtve formálják majd valósággá és nem mások unszolására, fogcsikorgatva. Ahol saját maguk hoznak döntéseket, és ég bennük a belső akarat. Ahol olyan rugalmassággal állnak az élethez, amivel a jég hátán is megélnek, és ahol reálisan ítélik meg az előttük álló gátakat.

Mérföldekkel kitartóbbak, magabiztosabbak leszünk, ha gyerekként nem félünk a bukástól, és élvezettel esünk neki a feladatainknak. 

Az álmunk, hogy a te gyereked is egy a támogató, felemelő és felelősségteljes világot építsenek. 

Ezért létezik a D012.

Legyünk kollégák!

Küldd el az önéletrajzod és motivációs leveled nekünk a dorottea.vass@d012.hu-ra vagy írj itt, és felveszem veled a kapcsolatot.